__________________________________________________________________________________________
BLACKMORES, Warriewood NSW. Completed 2007

Work for S2F Sydney. Blackmores, Australia's leading natural health brand decided to built their campus in Warriewood.
S2F had won the design of their warehouse and packaging facility at the back of the office building. The design of the envelope went slightly off the original concept, but the task of coordinating all the technology inside went really well:
From the warehouse equipment, through the airlocks leading to controlled environment of advanced packaging lines and conveyers - to controlled facilities for the staff. It was nice to see it all working well. Team: Victor DeBaets, Brenda Matchett, Filip Palic, Parris Popovic, Francesca Fava.
__________________________________________________________________________________________
©
2011 all rights reserved
  • t
  • f
  • blog
  • DEFINE YOUR SPACE